Lahjoita

Tuhannet lämpimät kiitokset kaikille teille, jotka olette lahjoittaneet Vammaiskumppanuudelle #pernatsi-kampanjan kautta! Vammaisten ihmisoikeuksien nostaminen esille on tärkeää tässä yhteydessä, sillä rasistiset ja ääriliikkeet ovat aina suhtautuneet nurjasti myös vammaisiin ihmisiin. Suomessa on selvästi havaittavissa asenteiden koventuminen vammaisia ihmisiä kohtaan. Vammaiset saavat suoria kommentteja siitä, kuinka kalliiksi he tulevat yhteiskunnalle, ja somessa jopa suoria uhkauksia. Kaikkien ihmisten luovuttamaton ihmisarvo on Vammaiskumppanuuden työn perusta sekä globaalisti että Suomessa.

———-

Tue Vammaiskumppanuuden työtä lahjoituksella! Lahjoittamalla tuet vammaisten ihmisten aseman parantamista kehitysmaissa sekä vammaisten huomioonottamista Suomen kehitysyhteistyössä. Jos haluat saada lahjoittajana tietoja työmme edistymisestä, lähetä meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen info@vammaiskumppanuus.fi.

Vammaiskumppanuus ry:n määräaikainen rahankeräyslupa umpeutui 13.1.2017 ja uutta ei ole vielä myönnetty. Lisäämme lahjoitustiedot, kun uusi lupa on saatu.